|
|
|
Niestety, ale jesteś w dużym błędzie. Nikt nie prowadzi żadnej nagonki na PG. Portal tworzą ludzie i każdy ma prawo wrzucić tutaj coś, co jego zdaniem może zainteresowac innych. A ja osobiście nie śledzę tematu A.B. i tragicznej wyprawy na BP gdyż po prostu nie mam na to czasu. A jeżeli coś wpadnie mi w ręce i uznam to za ciekawe to pozwalam sobie wrzucić. Masz jakieś ciekawe artykuły nt BP? Wrzuć proszę - chętnie w wolnej chwili poczytam.
Usilnie to starano się nam wmówić to, że jesteśmy tylko patronem, a nie sponsorem. Dlatego poczuliśmy się zobligowani do wyjaśnienia tej sprawy.
Nie mam zamiaru wyjaśniać Twojej abstrakcyjnej teorii. Tak jak napisałem - zapraszam do wrzucania artykułów, linków, które w Twoim odczuciu rzucają inne światło na całść sprawy.
A mógłbym zapytać z kim my mamy przyjemność? Śledząc Twoją aktywność na forum i ton większości Twoich wypowiedzi, uważam że powinnieneś się nam wszystkim przedstawić. Ty wiesz z kim rozmawiasz - ja nie.
Nic na to nie poradzę. Masz swoją teorię i żyj nią dalej, skoro nie jesteś w stanie zrozumieć tego co napisałem wcześniej. Pozdrawiam, Pozdrawiam, Wojtek Karnaś Heartbeat Szkoła Wspinania Vertical Limits Zielona Szkoła Tatry |
Temat | Odsłon | Napisane przez | Wysłane |
---|---|---|---|
jaki cel przyświeca Portalowi Górskiemu w podsycaniu medialnej nagonki na A.B.? | 3333 | mariusz | 2013-06-29 21:15 |
Re: jaki cel przyświeca Portalowi Górskiemu w podsycaniu medialnej nagonki na A.B.? | 1623 | Anonymous User | 2013-07-01 11:33 |
Re: jaki cel przyświeca Portalowi Górskiemu w podsycaniu medialnej nagonki na A.B.? | 1301 | mariusz | 2013-07-01 23:26 |
Re: jaki cel przyświeca Portalowi Górskiemu w podsycaniu medialnej nagonki na A.B.? | 1416 | Anonymous User | 2013-07-02 13:58 |
Re: jaki cel przyświeca Portalowi Górskiemu w podsycaniu medialnej nagonki na A.B.? | 1691 | Wojtek Karnas | 2013-07-04 11:35 |
Re: jaki cel przyświeca Portalowi Górskiemu w podsycaniu medialnej nagonki na A.B.? | 1582 | mariusz | 2013-07-04 21:23 |
Uwaga: publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników strony. Portal Górski www.portalgorski.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.