|
|
|
Dzięki za link. Cieszę, się że zachęciliśmy Cię do działania ![]()
Do czego zmierzasz? Wiesz z jakiego powodu uważam, że ten wywiad jest ciekawy? Pomijając fakt, iż wywiad ten mogłem uznać z bardzo wielu względów za b.dobry, to w skrócię tylko napiszę, iż nie będąc ekspertem w sprawie alpinizmu, uważam że jest to ciekawa lektura gdyż jasno i precyzyjnie definuje pewne trudne pytania, zarówno w kwestii BP jak i obecnej sytuacji na naszym wspinaczkowym podwórku. Pytania na które należy odpowiedzieć. Poza tym wynurza na powierzchnię często zapomnianą kwestię moralności w górach, a także dominującą w wiekszości środowisk wspinaczkowych - potrzebę wyniku. Poza tym nie każdy musi mieć takie samo zdanie Mariuszu! Ty masz sowje, ja mam swoje, PZA swoje, a Tadek swoje. Nikt nie broni Ci podzielić się z nami swoim punktem widzenia, który może stać się ciekawym poczatkiem merytorycznej rozmowy na ten temat. Pozdrawiam, Pozdrawiam, Wojtek Karnaś Heartbeat Szkoła Wspinania Vertical Limits Zielona Szkoła Tatry |
Temat | Odsłon | Napisane przez | Wysłane |
---|---|---|---|
odpowiedź PZA na "bardzo dobry wywiad" | 2968 | mariusz | 2013-07-03 14:14 |
Re: odpowiedź PZA na "bardzo dobry wywiad" | 1603 | Anonymous User | 2013-07-03 19:02 |
Re: odpowiedź PZA na "bardzo dobry wywiad" | 1650 | Wojtek Karnas | 2013-07-04 12:08 |
Re: odpowiedź PZA na "bardzo dobry wywiad" | 1879 | mariusz | 2013-07-04 21:16 |
Uwaga: publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników strony. Portal Górski www.portalgorski.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.